U bent hier: Assortiment>Verf>Professionele verf
Professionele verf banner

Professionele verf

Professionele verf haal je bij Deco Home. Advies en service voor de meest geschikte professionele verf voor jouw klus.

Ga je voor het allerbeste professionele resultaat?
Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is de verf waarmee de vakman ook werkt. Goede verf hoeft niet duur te zijn. Want door te kiezen voor de juiste professionele lakverf of muurverf van goede kwaliteit, ben je uiteindelijk goedkoper uit en heb je het beste resultaat.

De Deco Home verfspecialist kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van je huis van bijvoorbeeld Sikkens, Sigma en Boonstoppel.  

Is jouw huis toe aan een verfinspectie?

Je huis in een kostbaar bezit, dus zorg je dat de buitenkant goed in de verf zit. Dat betekent dat je op tijd en goed onderhoud moet (laten)verrichten.  Vraag daarom bij ons vrijblijvend een verfinspectie aan. 
Wij geven vakkundig advies en een vrijblijvende offerte. Niet altijd hoeft al het schilderwerk vernieuwd te worden. Verf aan de zonkant van je huis bijvoorbeeld, heeft meer te verduren dan aan de schaduwkant. 
Het kan dus heel goed dat dit jaar maar de helft van het huis een nieuwe verflaag nodig heeft. Dan kan je de kosten van het schilderwerk van het hele huis mooi over meerdere jaren spreiden. 

 

Klik op de merken om meer professionele producten te zien. 

 

 • Aquamarijn
 • Boonstoppel
 • Erkend Sikkens Specialist
 • Sigma
 • Sikkens
 • Openingstijden

 • Deco Home De Wolf

  Peperstraat 17-19
  1441 BH Purmerend
  Telefoon (0299) 42 13 91
  E-mail info@dewolfverf.nl

BACK TO TOP